BLOND

Just det! Glömde ju säga att jag nuförtiden kan kalla mig blond, eller nåt i den stilen...








Dålig uppdatering...

...men jag har anledning! Har ingen data för tillfället, och kommer antagligen inte ha det på ett bra tag framöver för den är rätt så mosad. Så får använda mammas just nu... och nej den är inte såååå bra :/
Har vart värdens värsta helg, check
Har vart världens mest tårfyllda helg, check
Har skett världens största förändringar - både på in&ut sidan, check
Nytt kapitel, check!!

Mer än så behövs inte skrivas, hade dock en trevlig fredags kväll, alltid nåt!
& imorn blir det second hand shopping med nathalie, haha! + att jag måste bli bättre på att ta bilder...
anyways, inte så mycket mer att säga jag är helt tom på insidan just nu
det är inte lätt, absolut inte.
Kärlek, Johanna

Baby, det är vi mot världen

Är helt slut - slutade fyra idag, första gången i mitt liv jag gått så länge i skolan... Känns som allting bara snurrar i huvudet är grymt trött fastän det var en så seg dag, vi har rast hela tiden i minst två timmar varje dag, vi gör fan inget annat än att har rast... Orkar ingenting iallafall, ska försöka plugga lite på engelskan, men svär kommer glömma det och komma på det fem minuter innan lektionen imorn - så johanna!
& nu ska jag lägga mig och läsa världens bästa bok, golddiggers, och försöka sova några timmar :)
PUSSSSSSSS


Världens bästa Daniel

Har inte haft tid att uppdatera på flera dagar, haft fullt upp...... GAy
Haft en ritkigt mysig helg med min daniel, även om det blev ganska många tårar(som vanligt-.-), men min snutte fick trösta mig, på grund av annan skit, men sen bakade vi kärleksmums och allt blev bra :D Kom hem från han nyss, känns som magen håller på att sprängas, vi gjorde både toast och våfflor och jag svär de senaste veckorna har jag gått upp 3kg, och det är sjukt för att vara mig. Men vafan jag klagar inte som alla andra n00bs, både röven och brösten har blivit större he-he (y)
+ att jag fått tillbaka min rosa sony ericsson som varit på lagning i sisådär ett halv år nu. Saknar min lånetelefon redan :$
+ att jag börjar halv elva imorn för vi har inte i-val=sovmorgon, jag slipper komma tio minuter sent för att vi alltid börjar åtta, med fett hår, orakade ben och sminket på fel ställen :) jag kan faktiskt va fräsch för en gång skull, grattis till mig!
och nu ska jag ut och rolla (=inlines) med nathalie, vilket vi gjort de alla kvällar de senaste dagarna, grymt bra träning ju, man har kul och snackar massa skit samtidigt som man får världens snyggaste ben, rumpa och mage & man märker inte ens hur jobbigt det är. inlines är lätt bästa uppfinnigen!!!!
först ska jag slänga i mig lite brieost höhö<33333
Love, Johanna

LMFAO

Soft dag... Två lektioner, fika med nathalie, fika med emma och allmänt chill :) känns så jävla bra att jag inte får nåt studiebidrag på två månader och att jag idag spenderat min sista hundralapp på chai latte, cupcakes och vanilj te. YES!! jag är grym!
Känns grymt gött att det är fredag idag, ska laga tacos med min daniel och sen får vi ser vad som händer, är ensam hemma hela natten :) & nu ska jag ut och rolla (haha nathalies sjuka ord för att åka inlines) med nathalie, här märkt att man får grymma magmuskler av detta - niceeeee
pussss, johanna


snikkt - ja det ser ut som jag ska skita på mig?

Sommar 09??????

Kollade igenom bilder på min mobil från sommaren... Och bestämde mig för att ladda upp några mobil bilder här, tog mest med digital kameran men orkar inte krångla så låt mig beskriva min sommar med mobil bilder? If anybody cares...

Sommaren 09 blev inte alls som planerat, det var helt ärligt en rätt tråkig sommar.. Sommaren 08 var en så grymt jävla lyckad sommar så det är väl lite svårt att nå upp till det igen i guess. Ja det var en ganska tråkig sommar, tråkiga fester, tråkigt väder, tråkigt liv haha. Visst hade jag kul och visst var det lyckade kvällar, men jämfört med 08 var det ganska torrt, känns som man mognat för fort. Vill inte va 16, det är fan en värdelös ålder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Woho en sååå glad jag strax innan skolan slutade, pluggade till vårt sista svenska prov



Grillning på vallarna i början av sommarn... Kallt?


Och ja, alla vet vi att falkenberg är så grymt vackert på sommrarna


Jag och bea, var så grymt uttråkade en vattenpipa kväll på stranden


Så vi tog en jävla massa kort på en eld hehe



Jag käkade thai med emma efter en dag på stranden


Jag var på stranden varje dag det var fint väder = 2 veckor av 10?


Jag festade... Den här kvällen visade sig dock vara en utav de värsta på hela sommaren pga av vissa


Jag hade födelsedags fest och det här är den fulaste bilden jag någonsin sett på mig
Tack å hej detta var mina fina mobilbilder

Hej eller nåt

Sitter här med dom största svettlökarna nånsin och dör. Okej kanske inte, haha men fyfan vad varmt. Har nyss vart ute och åkt inlines med nathalie (hahahah jag på inlines är nog det roligaste jag sett, fifan så dålig) så ja ursäkta mig om jag är lite svettig ;)
Riktigt varm dag i skolan trodde jag skulle dö, så jag och bea fick gå till videomix och köpa ramlösa pga min akuta vätskebrist... Ja, jag blir lite yr om jag inte får min ramlösa eller liknande, bara inte toavatten tack :)
Annars har det vart en ganska chill dag mest rast hela tiden......=segt:)
Imorn ska det tydligen blir regn, fan vad det ska svänga hela tiden, men man ska väl inte klaga,
nu ska jag duscha tack å hej!!!!!!!

Dag ett av typ tusen innan sommarlov igen

Första dagen på gymnasiet idag, känndes helt ok? Känner att jag så inte kommer klara av vissa så sjukt jobbiga personer i min klass, känns som jag börjat i sexan igen tack vare deras omogenhet haha. Men ska inte klaga, helt okej klass faktiskt :) Dock en seg dag med bara massa tjöt, kommer inte ens ihåg hälften av vad hon babblade om, men börjar halv ett imorgon so i'm happy anyways!
Nu måste jag fixa mina naglar som ser ut som ett rosa äckel, shame on me...

Såhäääääär glad för att sommarlovet är slut

Regn<3

Fan vad jag älskar regn. Haha jag är störd, men det är så grymt mysigt att bara ligga i sängen och kolla på tv eller dricka te och läsa samtidigt som man hör regnet. Plus att man slipper stressen att man måste göra något av dagen, som man alltid känner när det är fint väder = regn är bäst! Känner mig ännu stördare om jag säger att jag längtar till hösten, älskar höstkläder!!! Måste köpa nya uggs :)

Dock var det inte så kul i eftermiddags när jag skulle cykla hem från daniel, var blöt rakt igenom = inte ok..... Kvällen igår blev grymt lyckad, part one hade fest i deras replokal och det var riktigt kul faktiskt. Kvällen slutade inte så bra, fick lite för mycket i mig om man säger så, men det behöver vi inte ta upp här (typ första gången på sommarlovet, nån gång måste man faila)! Är fortfarande bakis, vafan är detta??!

Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch och lägga mig i sängen, läsa fredag och äta choklad. Love it!
Kärlek, Johanna

bös

Vart på gekan idag med mamma, pappa, bea! Fick handlat en jävla massa skit jag inte behöver typ hårspray och sånt, kan liksom inte låta bli när det ser så fint och färgglatt ut på hyllan :$ Jag dras till fina förpackning - jag måste ha dom typ som en beroende. Typ samma med ciggaretter, röker prins vita för dom har finast förpackning hahahaha, sen är dom godast med, men hade dom haft ful föpackning hade jag inte velat köpa dom. Jag är konstig!

Igår blev det film med nathalie och linkan, och ikväll ska jag träffa daniel och victor. Men det är seriöst fredag, och på tisdag börjar skolan, får sån ångest vill festa de sista kvällarna innan allt allvar börjar igen. Men vi får se vad som händer jag är ju såååååååååå optimistisk höhö.

Dagens låt, har lyssnat på den konstant sen jag hörde de i bilen påväg till halmstad igår - Taio Cruz - Break your heart
Jag kan seriöst inte sluta lyssna på den, if anybody cares!
Love, Johanna


fitta:)

There’s still a little bit of your taste in my mouth
There’s still a little bit of your face i haven't kissed
There’s still a little bit of your words i long to hear

Love, it taught me to cry

Jag hatar människor. Haha låter patetiskt, men fan vad det är jobbigt. Folk bara sårar, ställer inte upp och finns inte när man behöver. Man ska aldrig lita på någon, bara sig själv. Man ska aldrig bry sig om någon, bara sig själv. Då jävlar kommer man långt i livet! Fan vad alla sårar...
Jag älskar men det blir bara fel alltihopa. Jag gör bara fel vad jag än jag, jag försöker men det blir bara så jävla fel.Jag bara förstör allting. Är en fitta, gör allt fel och är bara en aggresiv bitch vad jag än gör. Det är inte så det ska va.

Sen finns det dom så kallade vännerna, är så dum om man litar. Dom bryr sig bara om sig själva och det som är bra för dom, also called huuuge ego. Ställer aldrig, verkligen aldrig upp när man vill. Så länge det går bra för dom är det skit samma vad som händer med alla andra. Tjejer är bitches så är det bara. Finns en tjej som beter sig som e kille, nathalie fyfan vad jag älskar henne!!!!! Ärlig, inte nåt jävla skitsnack bakom ryggen som typ 95% av mina "vänner" sysslar med.
Dessutom är förlåt ett sånt viktigt ord, som tydligen är jävligt svårt att säga, och att erkänna att man gjort fel går absolut inte även om det händer om och om igen. Men men, jag kommer aldrig lita på henne och jag vet att hon aldrig kommer ställa upp för mig om det inte gynnar henne = vän? Skitsamma i don't give a fuck i'm all fine on my own.

Behövde bara skirva av mig lite känns så jävla skönt när man gjort det. Orka va emo jag ska fan leva livet om jag så ska göra det helt ensam, för jag är bäst och jag kan fan lita på mig själv. Haha,
Love, j





You are not you're fear, failures or past. Pure happiness is rare.

we can't change the world unless we change ourselfs

Bott hos daniel i fem dagar nu. Vi gick varandra på nerverna. Fast nej det var mest sjukt mysigt, även fast rex tydligen hade bestämt sig för att bo där också. Mina dagar gick typ ut på att städa efter dom, jätte roligttttttttttttttttttttttttt. Not.
Nej men det enda vi gjorde var typ att sitta på balkongen och spela skitgubbe och kedjeröka, helt ok :) Annars har det vart en riktigt seg helg, inte hänt ett piss.
Blev en misslyckad "festkväll" i lördags. Jag och bea satt och försöp på balkongen med rex och daniel och skulle från början till en tjej som sedan smsade och sa att det var för mycket folk hos hene när vi frå början var välkommna = lol. Så efter lite smsande bestämde vi oss för att åka till jonte, så vi mötte nathalie erica och två halmstad tjejer och cyklade till jonte. När vi väl kommer fram säger jonte att hans stereo precis sprängts så festen är slut, redan kl 12. Så alla vi drar hem till charlie på "efterfest", där alla är sjuuuukt torra och glor på tv, medans vi tjejer har det skit kul vid köksbordet. Men det blev inte alls som planerat, men det blir det ju aldrig!

Idag mår jag skit, har hostat hela natten, är förkyld och har sprängande huvudvärk... Så tänker inte göra ett skit idag merän att flytta till mamma som kommer hem ikväll från norge :D:D:D Nu ska jag lägga mig i sängen och dö. Godnatt
Love, Johanna

Im too proud for love. But with eyes shut, its you Im thinking of.

Jaaaaaa äntligen fint väder!!! Dagen spenderades på stranden med bebis. Har vart på så sjukt dåligt humör hela dagen, riktigt irriterad och ledsen på allt, har lipat tre gånger idag redan, jag är så jävla blödig... Känner mig fortfarande sjukt blek, han inte va så länge på stranden så ja min bränna är väl likvärdig med den jag har mitt i vintern, yesss!

Blev nyss sjukt taggad inför kvällen, bea är ensam så förkrök hos henne och sen ska vi vidare till nån jävel, ska bli kul har saknat mina tjejer känns som jag är med daniel och hans kompisar 24/7 nuförtiden. Och mer kommer det bli iochmed att nettan och pierre åker till sthlm på torsdag till söndag = jag och daniel ska leva samboliv. Vi kommer ta död på varandra...

Japp nu ska jag laga mat, vi hörs imorn ska ta lite bilder ikväll om jag hittar kameran
Love, Johanna

regnkväll

Har missaat halva dagen idag.. Känns rätt segt. Blev väckt halv tre av pappa som tyckte det var dags att gå upp, haha har inte så sovit så länge på hela sommaren känns sjukt. Jag som kom hem vid halv ett i natt och allt. Jaja antaglien behövde jag sov ut. Gick och solade med bea och lämnade in min fucking jävla mobil på lagning, den går inte att ladda och killen på expert sa att det skulle ta minst 15 arbetsdagar att fixa den. Kul, men får låne mobil imorn eftermiddag så överlever väl på ett eller annat sett i guess. Fan vad jag hatar min nya mobil, min gamla fina gröna gick minsann aldrig sönder föräns den dog. R.I.P.
HATAR att inte kunna få tag på nån eller tvärtom, fyfan vad jag är beroende av min mobil.......

Nu blir det till att möta upp nathalie som man inte träffat på år och dar, vi ska hyra film vad fan kan man annars göra i detta pissiga vädret är ju frågan :/ Men kommer nog bli en helt ok vecka har lite planerat :)
Love, Johanna

Johanna & Nathalie a.k.a glada att vara på liseberg

japp

Sitter här och lyssnar på världens underbaraste Lykke Li och deppar i väntan på maten. Inte ätit sen frukost. = Död. Hade helt ok kul kväll igår, det började hos nic och slutade hos rex bror, som har så jävla avancerat namn kommer aldrig komma ihåg hehe. Var lagom full och glad hela kvällen, förutom den jävla huvudvärken man får av vin. Inte ok.


At nic's

Daniel och jag var så snyggast

Och seriösast... I <3 underbett

Jag konstaterade att jag fårr hyfsat långt hår. Kan bero på att jag inte klippt mig sen förra året. Hehe


Rex och daniel tog ca 50 spänn bilder i speglen med min kamera. JAAAAAAA alltid velat ha sånna bilder!!!!

Sen försökte jag va snygg...

Sen drog pierre en sneaky sen var jag trött och gick hem. Slut.

I loved you first

Fyfan vad jag saknar saker. Helt sjukt vad jag tänker tillbaka och saknar sånt som vart, men som jag vet aldrig kommer komma tilbaka igen, man tror det varar för evigt men fan heller... Jag ångrar att man aldrig älskade stunden man saknar nu.

Fick nyss ett emo anfall, så läs ej. Jag har nåt problem kan inte uppskatta livet just nu bara saknar det som vart. Är inte nöjd med någonting, fattar inte varför. Har riktigt bra liv och borde va lycklig? Är det så här det känns? Fan heller då kan det lika gärna va. Vill inte ha det så här, vill att nåt ska hända vill ha spänning jag är så jävla uttråkad så det är sjukt. Orkar inte nånting längre, allt känns så fuckin meningslöst. Det går väl över antar jag men just nu vill jag bara krypa undertäcket och ligga där tills allt inte är detsamma längre. Orkar inte med alla tråkiga fester, alla samma tråkiga, äckliga människor och allt jävla tråkigt som jag har varje dag i mitt liv. Orkar inte, vill bort. Saknar det som var, men vill ha nåt nytt. Orkar inte fastna i stunden, orkar inte fastna i samma gamla tråkiga liv tills jag dör, vill inte göra samma sak som alla andra jävla tråkiga mesar, men jag är precis som dom, jag vet... Jag vill ha fjärilar i magen, det var ett tag sen.
We love until we bleed.


RSS 2.0