Sometimes your sunshine get snatched like a necklace.




Halmstad tisdag-onsdag, varberg onsdag-torsdag, och nu längtar jag så mycket till min säng att jag dör. Sitter och njuter av lite mos def och ska precis ner och ta en cigg och imorgon är det fredag och då jävlar ska det festas för första gången på hela lovet!
Johanna

HEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEEHEHE

Just nu sitter jag och lyssnar på tokio hotel samtidigt som jag klipper sönder ett par leggings, målar mina naglar svarta och har ont i min nygjorda piercing - vafan?!?!? Dessutom införskaffade jag mig ett nytt nitarmband i veckan!!!


= Snart jag hehe..

Get today's solid ground out of yesterday's quicksand

Såhär kul har jag haft hittills på mitt höstlov...
Jag har:
- Sovt
- Ätit chocklad pudding fem gånger (jag som inte ens gillar chockladpudding?)
- Inte duschat håret
- Spelat kort med mormor och morfar
- Kollat på tre dåliga filmer med mamma
- Inte vart ute
- Läst tre och en halv böcker

- Gjort ett halvhjärtat försök att träna framför tvn med en tränings dvd (HAHA aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv åt synen av mig själv på golvet framför tvn i ett försök att härma idioten som gjorde avancerade övningar så var tvungen att stänga av pågrund av magkramp)

Nu ska jag få ork (kommer så inte hända, jag är för lat) att ta tag i mitt innehållsrika liv och träffa nån vettig människa som inte är 50+.......... yes

+ att nathalie har lämnat mig för att ta hand om massa småungar i sthlm vilket jag hatar henne för!!!!!!!!! hehe

My nose hurts..

Idag gjorde jag slag i saken, och tvingade papi följa med mig till oscar persson och hålla handen, och piercade näsan! Var så nervös så jag trodde jag skulle skita på mig, men nej det gjorde tusen gånger ondare att ta hål i öronen om någon undrar, men var grymt lättad när det var över..

Trodde jag skulle få en jävla ring som min syster lurade i mig att man fick (hon sa dessutom att man gjorde det med kanyl och att det gjorde jäääätte ont, min nervositet blev ju inte mindre för det, tack jess!) ,men istället gjorde dom det med pistol och jag fick jag nån fet jävla diamant som ser ut som ett örhänge (ser ut som en finne om man kollar fort HAHA). Måste ha den minst 4 veckor, men vafan så länge kommer jag inte stå ut med den skiten i näsan. Kommer vara stolt om jag klarar en vecka kan jag säg!

Hur som helst, jag är så jävla nöjd!!! Och imorgon är det fredag, och sen är det höstlov och fan vad jag är glad just nu!


Sexyyy mobilbilder på en jävla sleten johanna med hål i näsan wowowow.. (min kamera är på vift?)

Jag hatar mitt liv ibland

Världens värsta dag, jag skojar inte.. Fick näckspärr imorse och hade så ont så var tvugen att gå hem och gråta och sova några timmar. Vaknade nyss efter fyra timmars sömn. Och det är grand ikväll och imorgon är det fredag och jag är helt jävla förlamad, det gör så fuckin ont. Funderar starkt på om jag ska gå och lägga mig fraför tvn och dö hela kvällen eller om jag ska hänga på till grand. Men kul att stå där som en jävla idoiot och inte kunna dansa, jaa! Fan vad all skit ska komma olägligt............ blir så jävla förbannad hejdå

Nasir Jones

Hej hopp
Sitter här och dricker min femte (vafan?) kopp te för dagen.. Mitt beroende har slagit till igen, så fort det blir höst hinkar jag i mig te. Men det är ju så gotttt! Och vad fan har hänt med vädret, riktigt jävla fuckin höst. Varför kan jag inte gå i ide och vakna lagom till påsk eller så tack?

Shoppade lite skit idag med, ett par leggings och en behå bara. Letade som en galning efter lindex nitarmband (eftersom jag tappat bort mitt fina) men nej dom ville nog inte ha några nitarmband kvar. Sen körde papi mig till daniel för vi hade en hel del att prata om, och självklartfick vi ström avbrott när vi höll på att laga middag. Yääy bra timing. Men godnatt typ

Johanna



091003

Lyckades få två ej suddiga bilder av typ en miljon, jag har typ parkinson eller vafan det heter? Haha.. Nu drar jag till halmstad, ha en fin kväll. Love, Johanna


Everyday is my day, I'ma do it my way - everyday
Everything about me, what they love about me - everything
Everywhere that I be, feel VIP baby
And everybody's cool but y'all just ain't me

091002

Fredagar är den bästa dagen på hela veckan. Helt klart. Två lektioner avklarade och dags
att ta igen veckans missade sömn, med hjälp av mat och disney channel as usual haha.
Dags att färga min jävla utväxt snart kanske?? Och fan vad suddiga bilderna blev när dom klistades ihop.. I suck at this shit.
Pusss






So analyze me, surprise me, but can't magmatize me

Torsdagar är alltid jobbigaste dagen, som tur va hade vi svenska i fem minuter så fick gå hem vid tre. Sen dess har jag suttit här. Get a fucking life thank u! Så nu tänker jag vara cool och lägga ut todays dresscode och sen ska jag ta en dusch och sen ska jag vara uppe sent för har sovmorgon imorgon för jag tänker inte gå på datakunskapen för jag är så bra och ligger jätte långt före alla andra!!
& det är mörkt ute och klockan är 20 över 7. Död åt vintern.
& jag glömde ta på mig smycken idag för första gången på ca 4 år.. Men det är ju rolig info.
Take care,

Johanna





Vart tog hösten vägen?


(Haha jag kämpade i paint om någon undrar..) Eftersom jag för tillfället inte äger någon höstjacka (och min svarta favorit är försvunnen nånstans i halmstad..)  tänkte jag köpa denna svarta från hm, men vafan jag tänkte till (eller mamma tänkte till japp), kommer ju fan inte kunna använda den förän i vår ändån har redan börjat med vinterjacka (pinsamt, jag vet men det är så jävla kallt) så nu har jag ingen aning, känns kanske lite onödigt att köpa en jacka om jag inte ens kommer kunna använda den utan att frysa ihjäl... Det är fan inte lätt folket.

Mitt planerade köp som känns.. Onödigt?:



RSS 2.0