Scary monsters and nice sprites




Jag är ledig idag, jobbade elva timmar igår så är jävligt välförtjänt.. Har legat i emmas soffa sen tio imorse och orkat röra mig, och ingen frukost har vi heller så fick bli en snickers jag rotade fram i väskan och ett glas mjölk, mmmmm. Planer för dagen är diska 10 kilo disk, ta en dusch och gå till hm och köpa något fett, sen ska jag tillbaks till kära falkenberg.

True


I wish that you knew when I said two sugars, actually I meant three


Såhär vill jag ha det just nu. Nattbad och röd hud. Hur kommer det sig att jag uppskattar saker mycket mer efteråt än undertiden de sker? Just nu är jag ledsen över allt, även det som borde kännas så jävla bra. Allting känns så meningslöst. Så jävla meningslöst.

Ne, mitt emodepp beror nog på att jag sovit alldeles för lite i natt. Men fyfan vad jag känner att det finns något så mycket bättre. På psykologin förra veckan var det någon som tog upp att för att kunna må bra måste man ha något att se fram emot, jag skulle vilja lägga till att ha drömmar i den meningen. På onsdag!

A million miles from home

LAk shuuuuuu brush (emmas förslag i brist på bättre öppningsreplik)
Så sjukt längesen jag bloggade att jag knappt minns hur man gör (fast det gjorde jag ju tydligen efter som det blev ett inlägg hehe). Tänkte bara uppdatera om att jag lever och befinner mig för tillfället i varberg och gör apu på gina tricot, fem veckor i varberg! Sen har jag inte ett skit intressant att skriva - så klart slut från mig! Pusssss


Jag och min sociala (och snygga hehe) sambo


Fast hon är rätt bra ändå hihi

RSS 2.0