Om att aldrig bli nöjd

Kräftonet älskar att röra på sig. Vare sig det är genom att resa, idrotta eller flytta runt så behöver Kräftonet byta miljö och se mycket och olika saker – ofta. Deras växlingar mellan känslor sker långsamt men när de väl tränger igenom ytan vill Kräftonet tala om det för hela världen. De vill också gärna att deras miljö, eller livsstil, ska spegla hur de känner sig, vilket gör att de gärna byter miljö plötsligt eller bor på flera platser samtidigt. De är äventyrssökande individer som ofta kan verka lite hemliga på ytan, men kanske bara för att de i hemlighet drivs av att få överraska. De kan uppfattas som blyga men har ett stort behov att visa upp sina talanger, som inte sällan är av fysisk natur, för andra.
 

Att aldrig bli nöjd. Aldrig hitta en fast punkt att stanna på. Leva i nuet och bara andas. Vara glad för stunden. Lycklig. Måste ständigt sträva efter något nytt. Aldrig stanna upp. Stress. Bom så föll jag.

Och imorgon är min födelsedag

Somnar ensam i min queen size bed. Vaknar upp lika ensam. Läser ett meddelande 'I'm home now baby, night.' 03.50. Gäspar. Tar en dusch, smörjer omsorgsfullt in mig i en utav mina många krämer. Går igenom mina rutiner extra noga. Lagar frukost, sätter mig i solen och försöker njuta av stunden. Väntar. Det är extra varmt idag. Mitt i vintern men säkert än 25 grader i solen. Kollar mig i speglen. Har fått fräknar på näsan.
 
Jag har inte vart den lättaste på sistonde. Men att konstant bli besivken gör de flesta en aning bitter. Kanske är det bara jag försöker jag intala mig själv. Jag som har alldeles för höga förväntningar. Crazy proposals and wishes. 'Constantly killing the mood with your crazy proposals and wishes.' Medvetet försöker jag tämja på gränserna för att få något tillbaka. Bara visa mig något. Något litet. Inga fler ord snälla.
 
Jag går och lägger mig ensam igen. Hoppas. På vadå? På mina drömmar och förväntningar? Ska man nöja sig och aldrig behöva be någon och bevisa? Jag ber väl inte om så mycket? Eller. Jag väntar. Att hoppas in i det sista. Och imorgon är min födelsedag.

RSS 2.0