Två hårfärger och tusen tårar senare...

... och jag har kommit fram till att jag aldrig någonsin mer kommer färga mitt hår hemma. Jag visste att jag inte borde gått upp ur sängen imorse. Känns som allt jag gör förtillfället blir lika misslyckat som min förtillfället orangelätta hårfärg - obs endast i utväxten(!!!!). Frisörtid bokas snarast. Får ha mössa på nyår. kuk.......

Nyår 08/09



I'm too proud, for love
But with eyes shut
It's you I'm thinking of
And for you I keep my legs apart And forget about my tainted heart
It cuts me with every could-have-been.

Walkin on a dream


För tillfället ser min nyårsoutfit ut så här. Kommer säkert ångra mig 10 gånger till.. Minst. Är inte ett dugg taggad på en enda fest (överskattat, överskattat,överskattat), vill bara hoppa över hela kvällen/natten/morgonen och sätta mig i något hörn och dricka upp mitt bubbel, kedje röka ett pack, bli riktigt jävla full och sen somna på plats och vakna när allt är över - i min snygaste outfit. Hade vart så fuckin grymt, men kommer nog inte hända.. Låga förväntningar överträffas alltid, världens bästa motto!
Nu ska jag sluta med mina pessimistiska tankar och göra något vettigt.. ne.. Jag ska fortsätta sitta i pyjamas, inte orka duscha och bita på mina naglar och göra absolut ingenting - det är det lovet är till för typ.

Dirty, dirty - rich, rich


Jag har inte shoppat på evigheter, vart pank sen i sommras typ... Börjar få cravings. Som den där pajettjackan längst ner till höger - ja tack. Förövrigt världens minsta bild.. orkar inte vara teknisk idag.

White christmas


Såhär glad är jag över att det är snö!!!!!!! (Neeeeeeeeej jag skojar jag hatar snö, ska gå och lägga mig under täcket och komma fram igen i april godnatt)

Finding forever



Erin Wasson måste vara en utav världens vackraste kvinnor.. Helt sjukt vad hon är snygg.

Nu blir det till att ta en dusch och sen till stan för att köpa present till världens bästa pierre som fyller 16 & ska ha släkt kalas. Ingen jävla aning vad jag ska köpa..... löser sig.
Holla!!!!!!!!!!!!!!


091215

Går runt här hemma och känner mig som världens längsta kvinna, deprimerande.. Men vem fan bryr sig när man har världens snyggaste skor på fötterna!?!?!? I love love love them!



Förövrigt dog mitt marsvin i natt..... Världens hemskaste död men hon var jävligt gammal, så antar att det var hennes tur..... R.I.P DOLLY(L)

Life in marvelous times


We get high on all types of drugs - when, all you really need is love
To get by.. just to get by

It is so overrated?!?!?!

Jag har ju sånt dilemma.. Nyårs outfit? Nee.. det är ju förjävla jobbigt asså, haha. Vad fan ska jag ha på mig? Har mina rosa skor att utgå från, så det måste vara svart - sen har jag ingen jävla aning. Jag har hittat en massa jag "vill ha", men ingeting jag "VILL HA"..... HEHE



Just nu tror jag det blir klänningen ovan, men å andra sidan känner jag hellre för att vara lite mer casual och bara ha en enkel kjol eller världens snyggaste leggings och en random tröja, känns som man har mer användning för det överhuvudtaget.. We'll see on 31th i guess?

WISHLIST


Allt från Nasty Gal, som för tillfället har världens snyggaste kläder..

091203.. värdelöst


Glad tjej he he... varför finns vinter?

Jag är så arg på mig själv. Jag orkar verkligen ingenting. Tror jag har drabbats av gigantisk vinterdepp, allt känns fel. Och så är jag så grymt besviken på mig själv för det här med skolan, även fast en varm säng och mysigt sällskap känns så mycket bättre.. Imorgon ska jag umgås med min bästa vän tvn hela dagen, känns så jävla rätt..
godnatt

RSS 2.0