Even though you don't love me


Insomnia..


"För henne kunde det nog egentligen vara vem som helst, men för dig kändes det verkligen som att det var jag och ingen annan."

Idag är jag sjuk

Det här med tandborstreglen är nog en väldigt viktig regel för mig. Jag har bara träffat en människa i mitt liv då jag hellre valde hans tandborste framför min egen, det var fint.

"Framför en står en person och pratar, någon som man verkligen önskar väl, men ingen som man vill dela sin tandborste med. Det är en bra regel för mig. Tandborsten. Om jag verkligen tycker om så är jag beredd att göra rätt mycket som att exempelvis dela en tandborste. Jag kan åka på semester med en tandborste. Det är liksom då navelluddet blir lite gulligt och ögonkråkorna från herr Blund är söta."

You wanna be high for this

Fan vad trögt det går att skriva för mig, känner mig helt tom. Min dagbok har inte fått en enda ny rad sen flera månader tillbaka. Tom är jag är, varken bra eller dåligt, känns bara ovant. En hel sommar stängde jag av så mycket känslor bara för att orka ta mig igenom den. Det gick faktiskt bättre än förväntat. Det är farligt att sitta hemma en lördagkväll, min första ensamma lördag sen jag minns inte när, man börjar tänka så mycket. Varför jobbar jag tidigt imorgon..

Kommer på mig själv med att sakna alldeles för ofta nu förtiden. Men jag är alldeles för stolt för att säg något. Större chans att jag förlorar något på det än att jag vinner något, så varför ta en sådan risk då? Men jag har bestämt mig att någon gång snart, innan det blir för sent, ska jag berätta. Berätta vem han är för mig och vad han gjort med mig.


RSS 2.0