Life is fuckin unfair


bemysuperhero

Dödsförbjudet

Med dig har jag upplevt alla känslor som finns i ordboken, och jag hoppas att vi aldrig tappar varandra på vägen även om vi båda har gått åt skilda håll. Hur mycket jag än förnekar det kan jag inte dölja sanningen för mig själv, du kommer alltid vara nummer ett.

Det är när man sitter ensam mitt i natten som de där tankarna kommer smygande. De där. Fördelarna, nackdelarna, ångesten över att man kanske valt fel, gjort fel, ångrar sig, det kanske blir bättre så. Jag vill ha det där, men det där med och ja inte det. Men man kan inte både ha kakan och äta den med, och att plocka ut russinen ur kakan utan att förstöra den, ja det går inte det heller.
Mina tankar går åt tusen håll när jag inte är med dig, när du står framför mig då ser jag klart. Men när du inte är där, då blir det så jävla suddigt.
Sjukt osammanhängande babbel - godnatt förfan.

20110120


Jag känner ett extremt sug efter att skriva, måla, skapa. Jag vill ha förändring, att det ska hända saker, ja att livet ska bli lite mer bergochdalbana. Jag gör verkligen inget vettigt, jag går till skolan, jag gör mina läxor, jag tränar, träffar mina vänner och min pojkvän, spelar lite piano och spenderar alldeles för många timmar framför dataskärmen. Visst, det är väl trevligt och jag ska inte klaga. Jag älskar alla i min närhet och det finns ingen jag skulle vilja byta ut för vad som helst i världen. Men jag kan varje dag utantill, jag kan förutspå nästa dag innan natten ens är påtänkt. Mitt liv är inte jag. Min värsta mardröm är att leva ett så kallat Svensson liv. Det kanske låter som om jag har högtflygande planer, men det är inte så jag tänker. Jag bara tror att livet är så mycket mer än det jag erbjuds idag.

Hard to explain

you invade all aspects of my mind constantly, cover me.
i over think your sweet simple things, complex me.
i dangle dangerously from you like a loose thread - you complete me.


RSS 2.0