I will party and party and party..


All the things I know right now
If I only knew back then
There's no gettin' over
No gettin over'
There's just no getting over you.
Wish I could spin my world into reverse, just to have you back again
There's no getting over
There's no gettin over
There's just no getting over you

Wowowow


Varför vaknar jag tjugo över åtta en ledig fredag? Vem fan gör det?? Efter tre koppar te och tre avsnitt south park underhåller jag mig själv med min webcam (FAN VILKET LIV!!) Varför finns det aldrig något på tv såhär tidigt förutom tv shop??

Min sommarjobbsgivare (eller vafan man kallar henne?) ringde precis och sa att jag ska börja jobba varje lördag klockan 04.30 på morgonen....... fan vad gött om man festar då behöver man ju inte gå och lägga sig heheh. Tack<3<3<3<3<3

Does she know your favourite song and can she sing it like I can?


Har haft den bästa eftermiddagen på väldigt länge - regn, duntäcke, solchips, morötter, holiday dipp, en kanna earl grey och will smith.. Hyrde seven pounds för tredje gången och grät tills jag inte kunde andas. Jag tror jag dog lite inombords.
Jag har världens finaste vänner,
en ännu finare mamma,
jag ska till halmstad och troligtvis göteborg till helgen och gogo crazy,
jag fick hem en hm beställning igår,
jag har faktiskt pengar på mitt konto och det är den 12de (de kommer antagligen inte finnas kvar på söndag men ändå - huge improvment..)
jag åker till zakynthos om 13 dagar,
och det bästa av allt är att jag starkt misstänker att min mamma har köpt Salem biljetter som jag kommer få i födelsedags present!!!!!!!!
Jag borde vara så jävla glad.

Pass out



Webbcams kan vara bästa uppfinnigen någonsin..perfekt sysselsättning när man väntar på sega människor (bergh känn dig träffad!!!) Nu drar jag och spenderar min fredag kväll långt åt helvete nånstans.. Later!

Regrets


Ibland tror jag att min mamma är synsk. Som om hon bara visste att jag hade haft en riktigt förjävlig dag, så hade hon när jag kom innanför dörren köpt brieost och yoghurt-rasberry choklad till mig, som låg och väntade på köksbordet. Precis, precis vad jag behövde. Ibland är hon helt enkelt bäst.

Förövrigt har jag glömt att plugga till turismprovet och är endast halvfärdig med min uppsats, allt ska vara klart till imorgon. Som om jag inte hade haft en tillräckligt dålig dag-.-

It's true, life will smile for you


Jag och mamma har Salem vecka hos oss. Jag ska försöka få henne att lyssna på den enda mannen i världen som är bra på något annat än att (ursäkta grovt uttryck) knulla.. Grät i en kvart innan när mamma förklarade för mig att alla biljetter är slutsålda, hon blev arg för jag sa att jag skulle dränka mig.. Jag hatar att jag är så blödig livet hade vart mycket enklare om man vart lite cool.

Är förövrigt extremt upptagen hela veckan (pluggar jag inte så tränar jag eller lyssnar på salem äter choklad och gråter för han är så fin..kan hända att jag fiskar med HAHA) så förvänta er fan inga inlägg..

RSS 2.0