Keep my feet on the ground and my head in the clouds

Egentligen borde jag bara säga något annat som min hjärna säger till mig att jag ska. Men jag vill hellre lyssna på hjärtat än hjärnan. "I'd love to.." Det var nästan över, someone rewind please. Det värsta är att jag njuter och längtar. Än så länge hoppas jag på att det ska bli bra, trots att jag vet att motsatsen väntar runt hörnet.
Aggression, obsession, we're pain in the gain.

OCH IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA EMMA MATKOVIC 17 ÅR!!!!!!!!!!!


Det firar vi med ett klipp på världens bästa bertil..hehe



I'm just gonna take a minute and let it breeze

Så jävla sleten. Så jävla pank. Så jävla värt det. Dags att ta igen två dygns förlorad sömn, godnatt..


Hattpose x3..

GÖTET E RÖTET(INTE)


tåg tåg såg måg håg båg låg med någon. i pood.

L-O-V-E's just another word i never learned to pronounce



(hej jag har tråkigt så jag provar webcamen på datorn. den var bra.)
Nu, administrations plugg/vafan är det för skit ämne?/matte plugg och sen ska jag koka saltvattens spray/raka benen/packa/allmänt längta tills imorgon.

170310


Hade två paket som väntade på mig idag, ett från hm och ett från el giganten med min laptop i.. Kunde inte vart bättre timing!! Nu väntar jag bara på att mina skor ska komma tillbaka från skomakaren och så jävlar är vi redo för en weekend i göteborg. Jag är så jävla taggad, min nya data är så jävla söt och jag undrar hur fan man får ner ett helt flak i en resväska?

Shake it

Idag har jag käkat oliver, brieost och ölkorv hela dagen. Sen gick jag hem till mormor, spelade fia, åt kakor och snackade skit. Kan ha vart den bästa dagen i mitt liv.


Lördagen den 13 september 2008

Det sägs att det tar hälften av den tid man spenderade med en människa att komma över honom. Bullshit.

And if all the world was perfect I would only ever want to see your scars

Har kännt mig så oälskad och nere idag, och mamma har vart borta hela dagen/kvällen så ingen som kan muntra upp mig.. Vafan får väl ta tag i det själv då tänkte jag, så hela eftermiddagen har spenderat i mina rödaste läppar, högsta klackar, bara ben och lyssnat på so beautiful på repeat samtidigt som jag gått runt och käkat cookies(som jag bakat själv!!) och läst högt ur min historia bok och sjungt falskt som fan omvartannat. Vilken perfekt eftermiddag!! (..okej historian får gärna försvinna) Varför är det bara jag som gör sånna sjuka saker när jag är ensam hemma??
Får väl avrunda det hela med att laga världens godaste wook och kolla ett par avsnitt satc i min ensamhet! (det borde stå plugga men nu får det fan vara nog..)
Amour de soi-même est le vrai amour!

Jag känner ju mig fin iallafall hehe

Affirmation

Jag har pluggat som en idiot hela dagen och lyssnat på savage garden på högsta volym, känner mig så duktig, har nämligen lovat mig själv att sätta mvg på historian på fredag..vi får väl se hur det går hehe. En sak är säker, Darren Hayes är min drömman, utseendet kan diskuteras.. (okej han är cepe ful och typ femtio men vem fan bryr sig när han skriver låtar att dö för..) jag är så jävla anti kärlek för tillfället men jag hade såå gjort det, vilken man.....

Those would be the best memories



Har haft en väldigt trevlig helg, i fredags träffades tjejerna i 9c och firade lindas födelsedag och lärde pappa att lyssna på phoenix! Igår var jag i halmstad och träffade min syster och köpte två par nya klackar och gick på födelsedagsfest i vessige. Idag har jag haft ångest och vart rejält bakis, ätit en tallrik fil på hela dagen och sovt på balkongen, ikväll har mor min hyrt film och fixat supergod mat (räkor!!) och lovat att jag ska få beställa från hm, på måndag är det studiedag (jag måste dock plugga..) but I ain't complaining!!

Let it burn

Relationer får aldrig snygga avslut.Precis som med en värdeull vas som går sönder, plockar man upp skärvorna och limmar ihop den igen. Plockar upp och limmar ihop, plockar upp och limmar ihop. Tillslut har man lagat den så många gånger att skärvorna inte passar ihop längre. Sanna ord av en smart man, Marilyn Manson (okej, överdrift på det är med smart..) men han fick mig faktiskt och inse något väldigt viktigt. Varför man håller fast vid saker som inte är värda något längre, det kommer aldrig bli helt igen hur mycket man än hoppas.

Ingen skola idag, allt för tung morgon, allt för jobbiga besked och jag känner mig allt för sviken för att orka. Nu ska jag fördriva tiden med tre koppar ingefärs te och ett avsnitt sex and the city innan jag ska iväg på ett möte vid ett och förhoppningsvis komma tillbaka och känna mig något lättad!

Mums


Sitter och tvingar i mig det äckligaste jag tillverkat. Någonsin. Idag ska vi börja gå på diet tänkte jag helt plötsligt i min ganska tomma hjärna. Endast kött, mejeriprodukter, grönsaker och frukt.. Än så länge en hållbar diet. Lägg till ingefära och du spyr. Men men vill man va fin får man lida pin så nu sitter jag här efter min träning och tvingar i mig ingefära/avokado/blåbär/yoghurt och klöks efter varannan klunk. Kan ju dock vara världens nyttigaste drink som någonsin tillverkats.. Tänker jag och häller ut den i vasken och går till ica och köper mig en choklad. I wish. Två veckor ska jag hålla ut.

-------

Vaknade upp med solen i ögonen, finns det en bättre start på morgonen? Jag åt frukost på balkongen, helt sjukt vad det var varmt-- Nu ska jag in duschen med min man Kanye. Tyvärr bara hans låtar hehe.... och sen blir det fika med fia och mina solbrillor! fyfan vad jag älskar vår

RSS 2.0