Tarantula


Inte uppdaterat här på flera år känns det som. Har haft så grymt fullt upp senaste veckorna, och senaste veckan har vart en utav det bästa i mitt liv hitills - och nu när jag är upptagen brud till max går jag och får halsfluss och kan varken äta eller sova utan ligger mest och lipar framför scrubs för det gör så stört ont.. Fan vad fin timing!!! Älskar att vädret är fantastiskt också och jag vill bara dö för det är så synd om mig....
HoLLa!!!!!

And no need to wonder what's been on my mind. It's you


Dra täcket över huvudet, höra regndropparna som faller på taket utanför till ett soundtrack av regina. Allt blir så mycket lättare om man får sätta ord på det, få lite perspektiv. Så det ska jag göra nu, efter det blir det en promenad hem till nati för lite trevligt sällskap..hollaaaaa!

Apres moi, le deluge


Det bore vara förbjudet att ha plugg sista veckan i skolan.. Tänkte börja förbereda mitt muntliga i svenskan som jag har imorgon kl 8, men vafan jag kör på improvisation brukar bli bäst så. Förövrigt så insåg jag nyss hur vackert ryska är när jag lyssnade på aprés moi(hon sjunger ryska sista versen), har det som andra i-val (fråga mig inte varför??) och jag hoppas litelite att franskan skiter sig så får jag plugga typ världens coolaste språk.
Nu: Klart slut från mig och dags att deppa till lite regina och ta tag i lite plugg..

Förövrigt funderar jag på att börja blogga på franska, hade vart så grymt..suger att jag kan typ tre ord

Why do all good things come to an end?


Hur kan den personen man älskar mest av allt i hela världen även vara den man hatar mest? Den som har gett dig det vackraste som finns har även givit dig det smutsigaste. Fått dig att skratta så du kiknar, fått dig att fälla tiotusen tårar. Frågan är, är det verkligen värt det längre? Jag tror jag har kommit till ett beslut.

We're just ordinary people and we don't know which way to go?


Past the infatuation phase
Right in the thick of love
At times we get sick of love
It seems like we argue everyday

I know i misbehaved
And you made your mistakes
And we both still got room left to grow
And though love sometimes hurts
I still put you first

This ain't a movie no
It gets more confusing everyday
Sometimes it's heaven sent
Then we head back to hell again
We kiss and we make up on the way

I hang up you call
We rise and we fall
And we feel like just walking away

Maybe we won't survive
But maybe we'll grow


Cause we're just ordinary people

RSS 2.0