.

Godmorgon........
Idag har jag vart hemma och inte gjort ett skit. Kollat på sjunde himlen och sovt. Kletat olivolja i håret haha.... Hade bara två lektioner och halsen kändes inte på topp så stängde av alarmet och somnade om. Har så jävla tråkigt så jag skriver världens mest ointressanta inlägg - finns inget tråkigare att läsa jag vet.. Ikväll tänker jag ha människostrejk (jag e störd), ligga i min säng, kolla på my sisters keeper och gråta en skvätt. Trycka i mig två marabou yoghurt och rasberry och känna mig riktigt fet. Ska bli så jävla skönt..
Nu ska jag käka. Dagens frukost blir nudelsoppa.... gott hehe

HEHE



Jag kände mig extra söt idag!!! hehehehehe
var bara tvungen............

P a r i s c h i c k

Jag funderar på om jag ska flytta till paris när jag gjort klart alla måsten i mitt liv (gå ut gymnasiet typ?)
Springa runt och prata franska, och spendera dagarna på ett café, kolla på folk och röka ysl-cigg. Låtsas gilla kaffe bara för att. Aldrig ta av sig sina louboutins..
Får man socialbidrag i frankrike? Annars skiter sig min plan rätt rejält. Får väl räcka med en weekend eller nåt....
Au revoir..

<---------- där ska jag sitta hehe.

Never been in love

Jag är kär. I Michaela Fornis texter om kärlek - oj vad de träffar rakt i hjärtan.
Så så vackra.
http://blogg.stureplan.se/michaela/category/karlek/

Kärlek är människans heroin, man är bara nöjd när man får känna ruset. All annan tid är längtan efter ruset eller förtvivlan när det har gått över.




Världensbästamåbralåt/världensbästatalib

I need me a remedy - been looking for remedies


Jag tycker denna hår färgen är så jävla snygg på mig.. Hur får man tillbaka en hårfärg man hade för två år sen? Önskar jag aldrig hade blonderat mig..... Jävla svintohår

Mama i'm a millionare, but i feel like a BUM

Jag stannade hemma från skolan idag pga värk i handen, asså allting tar ju tre gånger så långtid att göra när man bara har en vänster hand... cp. Röntgades imorse men det var bara en stukning (wowow överkänsliga johanna).

Sen har jag vart ledsen hela dagen för hittade tre väskor och två par skor på rean på asos hur billigt som helst och jag villvillvill ha men mamma gnäller om beitostolen och alla pengar jag ska få till det (jag ska till norge på sportlovet med nati) så får väl fjäska för papi (vart tar alla mina egna pengar vägen??)
...... jobbigt läge att jag inte kan skriva för hand förresten (äger hehe)
Nu ska jag missbruka ipren. aj


01.25

Desperat behov av lite sömn. Jag önskar mig ett sömnpiller.. Eller 10. Ska upp om exakt fem timmar - känns kul.... Fan godnatt Ps mobil blogg äger hehe känner mig avancerad..

Free fallin'

Et je suis un mauvais garçon parce que je ne manquez pas même son
Je suis un mauvais garçon, car je suis briser son cœur
Et je suis libre, chute libre..


Franska är så jävla cooooolt!! Har precis bestämt mig för att läsa om franska steg 1, steg 3 känns lite för avancerat med tanke på att jag skolkade halva nian hehe. Och ja jag är helt seriös.. N E R D

Jag är inte 16 längre..

Medans alla är och festar sitter jag hemma och kollar på stjärnorna på slottet med mor min.., iförd mina rosa hello kitty byxor (som jag förövrigt haft på mig sen kl. 04.00 imorse).. Frossar i pisatgenötter och funderar på om man kanske ska gå och lägga sig snart? Diskuterar med mormor om vi ska gå på göteborgsoperan.. Har spytt som en jävla idiot idag (tål INGENTING längre), när fan blev jag så mesig?? DAgs att ta en kopp kamomill te och och fira att jag nyss fyllt 40????
<--- = JAG INOMBORDS

Nu är dags för fredagsmysssssssss


Fredag kväll och jag taggar med vin, bea och outkast i högtalarna!!!!
PS kan vara fulaste bilden på länge............

If i had all the money in the world...


... these to pairs would stand in my closet by now.
Giuseppe Zanotti, 4729 kr / Christian Louboutin, 5268 kr
& och dessa par är på rean - net-a-porter (vilket kap!!! med andra ord jag ska gifta mig rikt?)

Rated R



This is stupid, i'm not stupid
I may love you but I just can't do this
I may be dumb but i'm not stupid


Har fortfarande inte lyckats hoppa in i duschen efter träningen (den slutade halv åtta, yes...) fan att jag alltid ska fastna framför datorn när jag väl satt mig. Lyssnar på Rihannas nya album som förövrigt är grymt bra och hon är förövrigt grymt snygg och jag är förövrigt grymt frustrerad på mig själv.. Träffade dessutom med emma & elin idag - flashbacks med bilder och skit fyfan vad man såg ut - inga kommentarer. Dags att dricka en liter citron vatten (jag är på diet helt plötsligt?) och ta en iskall dusch (varmvattnet är slut alltid lika lägligt..)
Kisses

J'adore les chaussures...


Har kollat på dessa snörskorna från hm ett bra tag nu och jag verkligen älskar dom.. De är så grymt fula att jag måste ha dom!! måste bli mitt nästa inköp när jag lyckats skrapa ihop lite cash - I adore them!

Nyår 09/10



I gotta check into rehab, cause baby you're my disease

RSS 2.0