We get high on all types of drugs when all we really need is love

Jag befinner mig i min dubbelsäng, har tänt varenda ljus i rummet, gjort en kopp ingefärs te och pappa har rotat fram ett par gamla högtalare åt mig så jag slipper stå ut med att datorns kassa högtalare förstör min musik. Livet är så jävla bra, att jag är hög på livet känns rätt uttryckt. Imorgon ska jag dessutom försöka tillgodose mitt shopping behov med min kära emma om mellandagsrean fortfarande har något kvar att erbjuda. Snart är det 2011 och jag är så jävla lycklig. Det känns fett, allt känns jävligt fett!!

2010-12-28


Stars when you shine you know how I feel
Scent of the pine you know how I feel
Oh freedom is mine
And I know how I feel

It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me
And I'm feeling good

I'm so heavy in your arms

Ska upp tidigt imorgon, men jag kan inte sova är inte ett dugg trött. Konstigt med tanke på hur lite sömn jag fick i natt när jag låg och trängdes i världens minsta säng. Jag behöver utrymme. Min dator bränner på magen och ett utav mina värmeljus har brunnit ut. Imorgon ska de sista julklapparna inhandlas och jag ska städa och göra klart mitt foto-julklapps-projekt. Min frisör färgade mitt hår vitt innan, det klär mig inte riktigt, jag vill ha guldlockar inte hår av is. Lite vardagsångest light. Det finns saker som är tusen gånger värre, lite hår är väl inget att bry sig om.

Vad fan gör man?


Jag önskar att mina ögon kunde se klart, men allt är suddigt. Varför kan inte livet vara lite lättare, varför kan man inte bara veta vilka val man ska göra utan att vara livrädd för att välja fel. Veta vad som är rätt bara sådär, ja eller iallafall veta konsekvenserna av ett val i förväg. De säger att jag ska följa min hjärta, men i mitt hjärta ekar det tyst och tomt. Om man inte har en blekaste aning vad som känns rätt, ja vad gör man då? Allt jag ser är suddigt, och jag är livrädd för att välja fel.

Blinded by the light


Lights are blinding my eyes
People pushing by, then walking off into the night

Let's play the blame game

On a bathroom wall I wrote
"I'd rather argue with you than to be with someone else"
I took a piss and dismiss it and went and found somebody else
Arguing harvesting the feelings, I'd rather be by my f-cking self
Till about 2am and I call back and I hang up and start to blame myself

Things used to be, now they not
Anything but us is who we are
Disguising ourselves as secret lovers
We've become public enemies
We walk away like strangers in the street
Gon for eternity
We erased one another
So far from where we came
With so much of everything, how do we leave with nothing
Lack of visual empathy equates the meaning of L-O-V-E
Hatred and attitude tear us entirely

Trying to find forever


Jag känner mig ensam och vilsen. Jag känner mig kluven och tveksam. Jag längtar efter något men jag vet inte vad. Jag längtar efter saker som är fel. Jag längtar efter saker som jag inte kan få. Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vad jag håller på med, men en sak vet jag - jag vill att du ska hålla min hand vilket håll jag än går.

RSS 2.0