I used to love h.i.m

Ibland tror jag att vi älskade varandra för mycket. Sådär mycket att det gör ont. Så mycket kärlek att man inte vet hur man ska hantera det, utan det får motsatt effekt. Att vi bråkade hela tiden, slogs och skrek - var det av kärlek? De sägs att svartsjuka är det största beviset på kärlek, i så fall vill jag inte vara med.

Jag kan inte röra mig hehe



Såhär ledsen är jag nu........

Jag har haft maximal otur hela veckan. Det suger. Jag är förlamad i nacken, hög på smärtstillande (så för tillfället känns det inte som någon försöker slita sönder min nacke, därav förlamnings känslan?) och har vätskebrist på grund av konstant gråtande, tror jag har snytit ut halva hjärnan med.. Jag är super stressad, har tusen saker att göra innan helgen och jag är fast i min jävla soffa - det tar mig fan en halvtimme att resa mig upp för att gå och skita! Jag tror jag dör nu, feel bad for me....

I'M. NOT. LIKE. YOU. I. JUST. FUCK. UP.


So fuck you, fuck you, fuck you
And all we've been through
I said leave it, leave it, leave it
It's nothing to you
And if you hate me, hate me, hate me
Then hate me so good that you can let me out
Let me out of this hell when you're around
Let me out, let me out.

Ignore this


Borde så plugga..Har administrations prov imorgon och jag har glömt boken i skolan. Måste göra klart 32 sidor algebra på två veckor och läsa igenom 20 sidor historia + frågor tills på onsdag. Orkaaaaaaaa. Bara för det ska jag äta fem maränger, få en sockerkick och gapa salem al fakir låtar (låter inte vackert..) tills mamma kommer in i rummet och suckar (antagligen undrar hon varför just hon fick en störd dotter) och drar igen dörren..
Later!!

As simple as that for ure simple ass



Piknick framför valfritt förråd - helt underbart haha..

Om jag någon gång gifter mig ska det vara med Salem Al Fakir..


I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
If you ever would be mine
I would never ever let you down

Vilken jävla naturbegåvning jag är


Istället för att spendera dagen ute i solen, skolkade jag min sista lektion och satte mig och spelade piano.. Vad är det för fel på mig?
Hittils har jag iallafall lärt mig att spela introt med BÅDA händerna (notera båda) tog mig väl en timme att få in rätt takt..fyfan vad jag är dålig. Varför kan jag inte göra två saker samtidigt??
Det kommer väl ta mig två år innan jag kan spela hela så jävla omusikalisk som jag är.. Kan ju alltid skryta om att jag kan spela introt....grymt. Det är i sånna här lägen man önskar att man hade en medfödd talang, eller åtminstonde en liten musikalisk gen i släkten.

The sky might fall

Jag märkte nyss att om man stänger av ljudet på datorn när spotify reklamen kommer så pausas reklamen.... Vafan är det för jävla påhitt???? Satt och väntade jätte länge på att reklamen skulle vara över sen när jag sätter på ljudet igen så hör jag fortfarande the baseballs cepe dåliga cover på umbrella.. Klarar inte av dom jävla 60 tals gubbarna. Blir så arg. Finns det någon som seriöst klarar av att lyssna på dom så måste personen i fråga vara döv! Nu går jag och lägger mig och tjurar, xo.

Pursuit of happiness


I will always love you. I will melt when you say my name. I will fold under your pressure. I will cry when we separate. But I will leave.
You will not leave me, not again.

Have heart, my soul has mended. I will find my love. Not my true love, that was you. You gave it away. But, I will find happiness.
Love scares me.

Why'd you have to make me fear such a beautiful thing?
Le Love

Hi, will u marry me?


The salmon dance MF

Vilket jävla underbart väder!! Idag har jag suttit på en uteservering i två timmar med bara solbrillor och skinnjacka och guess what?? Jag frös inte... Amazing.

Glad brud♥sommar...

Lite ny sminkinspiration..


Undisclosed desires


Igår hade jag den värsta och underbaraste kvällen i mitt liv..Iallafall topp 10. Det sög rätt rejält. Men trots allt känner jag mig rätt lugn.. What's meant to be is meant to be? Or something. Okej det gör ont, men det som inte dödar mig gör mig starkare - hej cliché. Snygg är jag iallafall, kände mig extra fin på bilden längst ner hehe. Jag har så jävla torr humor när jag har tråkigt..
Later!

True


Past and present - they don't matter. Now the future's sorted out

Jag kom liksom nyss på varför jag aldrig blir full. Det är så inte värt det dagen efter.. Cravings för dagen: maränger..
Nu ska jag lägga mig i sängen och aldrig mer gå upp. Puss

Smash lies

Låååååång fredag. Word on that. Jag har haft abolut noll ork till allting, det suger. Nu ska jag ta mig i kragen och ta mig en dusch, lite inpackning och fixa mina naglar. Behövs hehe....


Såhär vill jag se ut imorgon kväll, men det lär väl knappast hända med tanke på att jag har 128 kr på kontot.. Känns så jävla bra!! Och drömskorna kostar 2800.. Shoot me.

RSS 2.0