Detta fick jag med mig hem idag...

... och lite trosor och ett par tjocka leggings. Den quiltade väskan har redan blivit min bebis, är grymt nöjd med mina köp! Mineralpudret var mest ett impuls köp, någon som har någon aning om det är bra??
(wow, jag lyckades med ett seriöst inlägg - grattis till mig..)




Fabolous night, yes please

Min kväll är räddad, hehe. Jag är såå lycklig, desperate housewives har börjat igen!!! Kan inte bli bättre än att de börjar med dubbelavsnitt på direkten, så mellan kl 21.00-23.00 kommer jag sitta fastklistrad vid tvn. kommer knappt ihåg hur sista säsongen slutade, men blir väl lite previously först så jag blir updaterad.
Nu ska jag hoppa in i dushen fort (hoppa? man hoppar väl förfan inte i duschen?), göra mig en kopp te och sen jävlar..
Ha en fin kväll, Johanna



13.21

Godmorgon bloggen! Härligt att jag en tisdag morgon precis gått upp, varför kan jag aldrig sova ut på helgerna så jag hinner bli pigg till skolan? Ne istället ska jag skolka skolan för att få sova istället, kan nämligen inte sova på nätterna längre.. Får fan ta tag i mitt liv nu asså, sluta stanna hemma från skolan för att sova och börja träna (ja ni läste rätt, trodde ni aldrig om mig va?? hehe)
Undrar när min data ska komma med, kan slå vad om allt jag äger att jag inte kommer få den föräns 2010, ja men tack för den känns ju kul. Plus att jag saknar min mamma jätte mycket, ska flytta hem till henne så fort jag kan..
Och nu är det dags att få min dagliga dos av fjortisbloggar och sen ska jag måla naglarna rosa!
Sounds like an amazing day, does'nt it... Och imorgon ska jag på studiebesök till gekås (hahahahaha).
Kärlek, Johanna ♥

Born alone, die alone, no crew to keep my crown or throne

I'm sayin, that's what this is all about right?
Clothes, bankrolls, and hoes yaknowhatI'msayin?

Okej kanske inte, men hej fint väder idag. Not. Sitter i soffan och myser med mitt duntäcke, chokladbollar, mjölk och nas - kan defenitivt inte bli bättre. (Eller jo jag röstar för en katt..)

Gick från skolan tidigt idag, träffade matkovic en stund (åt, rökte, snackade skit - favorit sysslor), spelade kort hos daniel, gick hem satte mig här och ja slut på dag. Ska njuta av världens bästa musik ett tag till sedan blir det tv och mer mat!
Kärlek!

Nas – 10 Year Anniversary Illmatic Platinum Series
Varför kan inte nas göra bra musik längre?
-

Take my cool off

Asså jag har sån jävla otur!! Självklart blev min kamera snodd igår, den jvla fittan som tagit min rosa kamera ska dö......... Japp kul att man kommer se den igen, får börja använda mammas igen tillsvidare :(

Annars var det helt okej igår, lite jobbigt folk men dög i krig vafan, jag fick iallafall använda mina nya skor haha! Så tyvärr gott folk det blir inga bilder från igår eftersom kameran antagligen är hos någon äcklig fjortis nu.

Och nu blev jag så ledsen så jag ska gå och städa mitt rum och gråta över min kamera.
Kärlek till alla som inte tar andras saker, puss

Är ledsen över att min kamera är så bra



HEJ JAG HAR EN MOBIL KAMERA PÅ 3.2 MEGAPIXLAR DEN ÄR AS BRA HÄR FÅR I TVÅ FINA BILDER PÅ MIG OCH MINA KLÄDER JAG HADE PÅ MIG IDAG VISST VAR JAG FIN???? ÄLSKAR ER PUSSSSS



Excuse me, too busy you're writing your tragedy

Hej eller nåt..
Riktigt jobbig dag, grymt jobbiga lektioner och grymt jobbigt liv. Haft huvudvärk hela dagen, och nej jag tror inte på panodil.. (Det känns farligt att stoppa i sig sån skit). Vill bara lägga mg under täcket och sova tills det blir vår.. Allt som är jobbigt blir femhundra gånger jobbigare på hösten. Jag hatar hösten. Och jag är så sjukt trött, spelar ingen roll hur mycket jag sover. Jag har fan inte ork till någonting längre. Allt känns så jobbigt, jag är en jävla pessimist till allting. FAN VAD JAG HAR BLIVIT EMO DÅ????

I (L) MY NEW SHOES


Fin överraskning väntade på mig när jag ko
m hem, tröja och skor!
Sånt kan förgylla ens dag. Haha jag är tönt jag vet..


090923

It cuts me with every could have been.

Slutade halv två idag (håltimme woho), åt kärleksmums med daniel, kollade på bad santa, åt glass och nudlar, kom fram till att jag inte har några bra vänner kvar och nu är det dags för min dagliga eftermiddags tupplur efter jag tryckt i mig lite mat. Mina två favorit hobbies, äta och sova finns ärligt inget bättre man kan göra. Särskilt inte en regning eftermiddag..
Plus att min pappa är taskig som vägrar köra mig till ica för att hämta ut mitt paket "jag är för trött vi tar det imorgon".... Vafan är det för ursäkt????

Godnatt!!


(Och ja man får vara ego på sin egen blogg? Don't read if u fuckin hate it..)

You are my sweetest downfall

SÅ FAIL! Stressade som fan för att hinna till skolan imorse, började åtta med historia, och var så grymt trött imorse så tänkte först stanna hemma och sova men så kom jag på att vi hade läxa och jag kommer hamna så efter om jag inte kommer så tvingade mig upp... När jag väl kommer dit (10 min sen ofc) så går alla eftersom läraren inte dykt upp... Och nästa lektion är inte för än halv elva. Halv elva!!! Så nu har jag missat tre timmars sömn och sitter här och degar för kan ju knappast sova nu.
Snart kommer en liten pojkää hit iallafall så ska jag göra frukost till honom (nesquick on request) och sen får jag väl gå till min älskade småföretagande lektion.
Puss

In the one life that we've got

Everybody says that time heals everything.
But what of the wretched hollow?
The endless in-between?
Are we just going to wait it out?

http://www.youtube.com/watch?v=nNbTW0lhR1Y

Det finns ingen låt som stämmer så bra in på mitt humör som just nu,
och det finns ingen mer begåvad låtskrivare än Imogen Heap,
och det finns ingen som kan sätta mina känslor på ett papper och göra det till något vackert mer än henne - cause there's beauty in the breakdown.

Och nu ska jag baka kärleksmums för det får mig alltid på bättre humör när man mår skit. (och nej jag har fortfarande inte lärt mig hur man lägger in en video så jag länkar hehe)

Surviving the times



Nu ska jag kolla på världens skönaste program svenska hollywood fruar och dricka te, och så här glad är jag för att långhelgen är över.................................
KÄRLEK

"Busy"

Eftermiddagens planer:
- Åka och sola (inte solat sen agusti, hallelujah fick världens chock av mig själv på bild är jag SÅ vit??)
- Planera morgondagens kläder (hinner inte göra det imorn, tar hellre sovmorgon..)
- Äta (kom fram till att jag idag fått i mig tre pannkakor, refreshers och en halv brieost)
- Plugga (50 engelskaglosor!!! & en jävla massa historia... yääy!)

Och imorgon ska jag åka och shoppa skjortor för pappa har bara fula i sin gaderob!
Peace

Bikbok

Varför tar shopping suget aldrig slut, varför vill man alltid alltid ha mer? Spelar ingen roll hur mycket man köper man vill alltid ha något nytt.. Fan vad jag funderar mycket idag alltså.
Detta från bikbok vill jag ha just nu, synd att mitt konto stått på 0 i två veckor nu, och kommer göra det till den 27de......

Gott

Jag har kommit fram till (efter ett tags funderande ja..) att refreshers måste vara världens mest jobbigaste godis att äta.. Det går inte, och då menar jag verkligen det går INTE, att äta refreshers utan att spilla vitt jävla pulver över hela sig själv när man äter dom. Om någon någon nu vill säga emot, fan heller!!! Försökt med tolv stycken nu... Det funkar inte.
Nu ska jag återgå till att försöka... Lite till måste man ju prova, det är ju trots allt studiedag hehehehe!


Japp

Seg bakis söndag.. och ja det är så det ska va! Nu drar jag ut i regnet (med uggs på fötterna wowowow) och hem till victor för att spela guitar hero och trycka i mig godis med han och daniel! Ha en fin kväll or something! Puss

SÖNDAG MF

God(?)morgon,
rikitgt jävla bakis idag... Kul kväll som fan igår (tror jag hehe?), känner att jag skämde ut mig en aning (kommer inte ihåg?) men men jag hade kul och det är väl huvudsaken hehehe.
Återkommer efter jag tagit en timmes dusch (behövs verkligen...), tagit en panodil och tryckt i mig min godis påse jag köpt igår (ja, jag förbereder för söndagar och bakfylla)
Puss

If I ruled the world

Livet var så mycket roligare förut... Jag saknar sommaren 08, jag saknar göran&arja, jag saknar tullbroskolan, jag saknar 9c, jag saknar elin&emma, jag saknar alla "festerna", jag saknar fjortisfyllorna, jag saknar när jag var ung och dum och allt var så mycket roligare och man inte brydde sig ett skit om någonting. Nu är jag bara för gammal för sånt, 16 är en värdelös ålder, jag vill vara 14 igen... Eller 18 hehe


Sommaren 08. Liten tjej...

Sommaren 08

Sommaren 08

Sommaren 08

Sommaren 08

Höst 08. SNYGG SEXIG EMO HEHE

Nyår 08/09, ja vi var dragna...

Hade verkligen noll bilder på denna datan, men slut

HEJ

Ett tag sen jag skrev.. Lol vadå ett tag sen, typ i torsdags? Har jag blivit bloggfreak nu med eller? Har faktiskt kommit fram till att jag är bloggberoende, jag läser MINST tio bloggar om dagen (detta är om jag har en busy dag, annars kan det bli uppmot 20-30..), plus att jag kollar kenzas minst tre gånger på en timme om jag sitter framför datan. Är jag normal? :) he-he

Tog det riktigt lungt igårkväll, åt på harrys med pappa och familjen lindkvist, kom hem runt nio tvättade av mig sminket, kollade på kopps på tv1000 och somnade kvart över tio i soffan. HAHA kvart över tio! Jag? På en fredagskväll??? I'm amazin'

Åkte till ica och hämtade mina två par uggs jag beställt med, grymt snabba på att leverera (vafan hm då, jag beställde ju de tidigare??), och upptäckte att de var extremt tunna, absolut noll ull fodring, dålig stil de ska ju vara tjockt och fluffig.. Ska kännas som att gå på moln förfan! Jaja, de var billiga och de håller väl i några månader i bästa fall. De jobbigaste kommer ju va att bestämma vilken färg, lovar kommer komma minst tio minuter sent varje morgon för jag inte kommer kunna bestämma om jag ska ta svart eller beige.. Life's a bitch.

Resten av dagen spenderades på balkongen, och dagens fråga: hur fan kan man bränna sig i september??? SEPTEMBER? Tycker synd om min extremt solkänsliga hud.. Dessutom ser jag ut som en salami i ansiktet. Får fan ta att sola lite solarium snart innan jag blir genomskinlig, hade vart rätt grymt dock!

Ah, nu har jag väl snart skrivit klart en novell, så får väl avsluta med ett hejdå.

I loved you first

Bra dag i skolan, jobbig eftermiddag, jobbigt liv. Ibland vettefan vad som är med mig, jag är typ schitzo helt seriöst. Jag tror faktiskt det.. HUr vet man sånt? Får kolla upp det med kuratorn imorgon.. Nu ska jag ta mig en dusch, göra en stor kopp te och krypa ner undertäcket och kolla på disney channel. As always.. Ibland tror jag att jag är fem år, och det är så skönt, känns som jag växt upp lite för fort. Tiden går för fort.



Jag vill inte, jag vill verkligen inte, jag vill inte vilja.
Why can't we just let go?

http://www.youtube.com/watch?v=3yqM--IMkX4

UGGS(L)

Förresten så passade jag även på att beställa två par uggs från skopunkten. Finns inget bekvämare eller bättre än uggs!!! De kommer börja användas så fort jag får hem dom, med tankte på hur fuckin kallt det är varje morgon.. Jag h a t a r vintern (och det har knappt ens blivit höst än???) Tur att det blir lite lättare att överleva till sommaren med världens bästa skor.


090916

Vaknade upp imorse, gjorde mig iordning och åt frukost och precis innan jag skulle bege mig fick jag världens sjukaste känsla och var tvungen att rusa till toan och spy.. Vågade inte ta några risker, utan stannade hemma idag igen, och sov till halv två och mådde sen hur bra som helst. Vafan är det med mig??? Jag som ALDRIG spyr, inte ens när jag druckit två liter vin.. Blir helt nervös, kommer jag dö nu?

Inte nog med det, utan när jag satt och åt "frukost" vid två tiden knackar två biffga 25 åringar på dörren och ska fixa våra element. Självklart är jag så dum att jag öppnar i t-shirt och trosor (vafan tänkte jag med?) och skäms som en jävla idiot, och när jag kollar mig i speglen upptäcker jag att jag har vitt dregel i halva ansiktet. Rolig morgon, jotack jag vet.

Nu ska jag läsa senaste numret av glamour (som jag desutom bestämt mig för att börja premurera på, för man fick skit fina presenter med på köpet då!!!!) och tycka synd om mig själv en stund. Ska nog springa ner till tempo och köpa lite choklad med. Det kan jag fan behöva.

Pussss, johanna

"God"kväll

Hello bitchesss
Flyttade hem till pappa idag, var ett bra tag sen jag bodde här, har bara suttit och degat i soffan med datorn sen dess.. Har haft noll ork till något idag, och nu sitter jag och lipar till en massa gamla brandy låtar, hade glömt hur grymt bra hon är... Usch allt känns så grymt jobbigt just nu, är konstant trött och har fan inte lust med någonting längre..

Jaja no more suffering, nu ska jag ta mig en dusch och sen göra som typ 50% av alla i sverige gör just nu - sätta på fyran och kolla på sveriges segaste program idol.. Blir så ledsen för jag har sett exakt alla hannah montana avsnitt som visas, varför alltid repriser??
Godnatt.

Play me a song about heartache,
I promise I can sing every word,
Play me a song about love lost,
'cause that's another one everyone's heard


Såhär roligt hade jag idag


Beställt!

BAD UPDATE

Inte haft tid att blogga på hela helgen, been to busy i guess :)
Har precis ätit frukost, hoppade över skolan idag fråga img inte varför.. Vaknade hemma hos daniel halv sju och var så sjukt trött, så stängde av alarmet och somnade om, och nu är det för sent för att gå till skolan ändån, har bara gympa sen slutar jag.. Så ska dra till gymmet om typ en halvtimme och biffa lite hehe, sen får vi se hörs ikväll eller nåt..............

Ett år sedan - 080917 - tack för en underbar tid..


Jag är så dum

Varför sitter jag framför datorn exakt hela dagen (jag slutade halv tolv idag heh..) och gör absolut inte ett skit när jag lovat mig själv att sova några timmar.. Så mig, kollade precis på klockan och upptäckte att den hade blivit tio i sju, vafan den var ju fyra senast jag kollade???
2 late 4 några timmars sömn - och bom där förstördes min kväll. Kommer va helt slutkörd, kommer somna med en öl i handen klockan 8 i Philips(?) soffa.
That's my night lovers, nu får jag väl börja fixa mig,



You're my god



Fredag



öh... fredags eftermiddagar är sega.

Träsmak på min jävla TRÄstol...

Böh inget att skriva om.
Är sinnes trött.
Funderar på att lägga mig klockan nio.
Ska bara äta lite apelsinchoklad glass för jag är sockersugen.
Börjar klockan åtta imorgon med världens mest onödigaste ämne - datakunskap.
Data kunskapen är med tord som är 64 år och senil.
Mitt hår har fått nån slags fel och har vart konstant tovigt (går INTE att kamma ut) och är så torrt så det ser ut som svinto.
Jag har träningsvärk TVÅ dagar efter aerobicsen (är jag så otränad??????)
Jag är pank och får barnbidraget om exakt 17 dagar. G-R-A-T-T-I-S
Jag kan inte göra några roliga inlägg för mammas data består av natur bilder från norge, midsommarafton bilder på fulla 40 åringar och typ hundra bilder på min hund.
Min data är fortfarande lika sönder.
Kommer ta minst en månad att få en ny.
Jag klarar inte av den här jävla trästolen en sekund till gör så fuckin ont.
Vem fan har en trästol som datastol???? (Förutom min mamma då..)
Är sinnes trött.
Nu ska jag äta glass. I sängen.
Godnatt.

Godmorgon!

Inget I-val idag heller, så jävla gött! Börjar inte föräns om två timmar så har tid att sitta här och dega :)
Gjorde det värsta någonsin igår med nathalie - hon tvingade mig med på aerobics............ JAG? hahahahahaha jag fattar fan inte hur folk kunde låta bli att skratta åt mig, jag har noll kordination och gjorde allt tio minuter efter alla andra.. fifan det var det värsta på länge... Dock vaknade jag upp med en jävla träningsvärk, så nån nytta gjorde det alltså!

Och idag fyller min mamma år och jag är så snäll så jag har köpt ett jätte fint armband till henne som ser skit dyrt ut men kostade typ ingenting för det var på rea hehehehe, + att jag fixade en James Morrison skiva till henne, dock bara med en halv fram och baksida för råkade skriva ut det lite förstort (man kunde inte välja 12x12, vafan?) så fick klippa bort hälften och orkade inte skriva ut det för andra gången... okej femte gången då.

Och nu ska jag käka frukost och kolla på how i met your mother för jag har skrivkramp (träningsvärk?) i armen!!!!!!
Pusssss, Johanna

GANGSTA RAP MADE ME DO IT

Sitter här och dricker min femte kopp te för dagen, mango & persika finns inget godare te, och har så fuckin tråkigt.. Det suger att vara hemma så kommer antagligen till skolan imorgon, är inte direkt sjuk bara ont i halsen som fan men vafan jag överlever...

Ska ha min skjorta imorgon med tror jag, så lägger upp en outfit bild i eftermiddag för jag är så cool och vill va som alla andra bloggare :) word on that! & nu har jag inte ett skit vettigt att skriva, klämmer in att nas antagligen är den bästa snyggaste sexigaste coolaste grymmaste mannen som lever! efter daniel då hehe:)

Nu ska jag vara duktigt och lägga mig tidigt även fast jag inte kommer kunna somna för har sovit halva dagen, kommer stirra i taket till halv två och va grymt trött imorn när jag vaknar, det ägggger!
Kärlek & sånt, Johanna

Det är tråkigt att vara sjuk hehe..

Åh har såååå tråkigt, var hemma från skolan idag, vaknade med jätte ont i halsen, illamående och så var jag så gryyymt trött efter helgen, så bestämde mig för att stanna hemma och vila. Sov till halv ett, kollade lite på tv, fick ett snabbt besök av bea och zana, läste lite och lagade soppa till mig själv... Oj sjukt rolig dag!!!

Lördags var riktigt roligt, var kanske lite för full men men sånt händer vafaan. Dock förstår jag mig inte på att merän hälften av tjejerna kom dit i 10cm klackar, visst det är sjukt snyggt, men när det är fest i en fuckin lada med lera och hö utanför? Haha såg rätt roligt ut när folk sprang runt på jordgolvet i high heels och coctailklänningar :) Annars är bonne fester definitivt grejen xD

Var så grymt bakis dagen efter, helt sjukt... Men som tur var bjöd nettan på mc donalds och resten av dagen spenderades i soffan med daniel och film och skit gubbe, and we love it! :D

Hatar dock mig själv för att jag är så jävla korkad, var så noga med att packa ner kameran och nya batterier i väskan, och när jag väl kommer hem till Nathalie för lite försup så sätter jag på kameran och upptäcker att jag tagit fel batterier -.- så blev typ tre förjävliga mobilbilder från kvällen, enjoy or something...


Hade på mig mitt nya linne och mina nya tights, + converse och jacka




Where are u hiding?


Blir så förbannad, letade i varenda jävla hm butik i göteborg (eller ja typ 5 av 100) och inte en jävla butik hade skorna, och ingen visste när jag frågade. Så får ta och beställa dom istället, fastän jag hatar att beställa skor på internet, blir ALLTID fel storlek... Wish me luck!

EFTERLÄNGTAD SHOPPING

Vem fan vill till göteborg i det här värdret... Pfff, gud måste hata mig?

Snark

Inte gjort något vettigt på hela dagen (städat, tvättat, bakat... haha), och ska inte göra ett skit en fredag kväll heller för första gången på länge. Känns grymt skönt, ska nämligen upp halv åtta imorn och bege mig till göteborg för lite shopping! Så nu blir det till att äta apelsinchokladglass och kolla nån halvdålig film på trean med mamma, underbart!
Love, Johanna

"For it was not into my ear you whispered - but into my heart,
It was not my lips you kissed - but my soul."

fffredags fika or something


My H&M wishlist



Hittade nyss mina nya partyskor till vintern, love 'em!

I'm on a boat MF


Gjorde mig ett köp på secondhand för ett tagsen, men vet fortfarande inte vad jag tycker om den... den på minner mig om... en disktrasa? Kökshanduk??! Måste smälta om jag älskar eller hatar den innan jag början använda den.. kökshandduk eller rutig skjorta?

Matchat med ett par leggings, converse och en jävla massa armband så kan det nog bli niceeeeee!

Faaaaaaaaaaaaaaaaaan vad det blåser...........

Blir så ledsen när jag ser mina uggs i bakgrunden, bredvid flipflopsen :o, har fan redan plockat fram dom och det är september... Vad händer med vädret, vavava?


Dresscode: Skolfoto hehehehe

Godkväll?

Ligger här och myser med laptopen i daniels säng och väntar på att han ska duscha klart... I'm bored! Kollat på svanprinsessan hos daniel, dock ensam hehe.. he didn't like it ;) sover här inatt, helt spontant, känns ju kul att komma med samma kläder till skolan imorn, yes!! Fräsch varning, men men har fan folk i min klass som inte bytat kläder sen dagen vi började, så inte hela värden i guess. Ingenting slår att sova bredvid nån man tycker om :$
så godnatt och en massa kärlek!!!!!!!!!!

Got inspired...

Blev inspirerad av ett par awesome leggings jag såg på en hemsida, och hade så jävla tråkigt så bestämde mig för att ta saken i egna händer och för en gång skull tillverka något hehe... Och ja fan, kalla mig konstig men jag tycker dom blev grymt snygga, tror jag lyckades?? Jag lyckas? Haha första gången jag lyckas med något home-made shit, och jag är så stolt! Eller inte... Råkade förstöra HELA andra sidan (jag skulle prova om det såg coolt ut om man gjorde det med sandpapper.. DONT TRY THAT AT HOME, trust me..) så det slutade i katastrof, men men man ska inte gråta över sånt utan imorgon bär det av till lindex för att köpa ett par nya tights och sen jävlar ska det klippas!!!!

Resultat. Vågade dock bara visa ena benet höhö......

dream, inspire, love

Ja men hej,
yttligare en seg dag + att det är sista onsdagen vi börjar halv elva nu när i-valet börjar = bajs :( & vad hände med stek vädret igår? jag & nathalie badade tillochmed haha :D grymt stora vågor är riktigt jävla kul!och så bakade vi kladdkaka i nathalies bror grymt snygga i'm the master tröja, så gryyymt sexig!!!!! måste säga att den klär mig :)

skolfoto imorn, funderar på att skolka för jag hatar det. senast jag blev bra i skolkatalogen var typ i 2:an, och nu måste jag leva med dom fucking bilderna i ett helt år innnan jag får en ny chans hehe. grattis till fjortis mig :)

& nu har jag inte ett skit mer att skriva, för har kramp i röven av mammas jävla trästol, saknar min data och min sköna fortolj och säng jag alltid satt i och skrev. vem fan sitter på en TRÄ stol framför datorn???? sjukt ont...
dags att tvätta av mitt svettiga smink, måla naglarna (svart? rosa?), raka mina bleka ben hehe, och läsa några sidor ur elle. låter underbart:)

tack för mig
kärlek, JOHANNA


i'm the freakinnn master

RSS 2.0