Freak it - shake it - money make it -

Blogga e så inte min grej.
Jag har inte tid, jag har så mycket viktigare saker för mig typ som att kolla på disney channel och äta och sånt.. Hade iallafall (förutom när jag var sjuk HEHE) världens mysigaste vecka hos nathalie (där vi bestämde att vi skulle ta massa bider och blogga varje dag för vi hade brist på liv, vilken vi tydligen inte hade (?) eftersom det aldrig hände..)

<----- Såhär såg jag ut hela tiden. I was born 2 be a s3xy housewife.....


Förutom fredag kväll, då var jag helt plötlsigt förvandlades till en uberseriös lesbisk med mjökmusche? HOHOHEHEHÄHÄ

Nu har jag fått sånt ryck att jag har så mycket att plugga att jag kommer panika och inte göra någoting. Jag klarar ju ingenting. Istället ska jag spela lite fb-spel och rensa mitt skrivbord på datan - får panik på alla ikoner.
PUSS

And though it tastes like forever it may not stay long


Jag har haft den jobbigaste/värsta veckan nånsin, men start måndag kväll. Huvudet är fullt av tusen tankar och just nu har jag ingen aning vad jag ska göra åt mitt dilemma.. Min ljuspunkt just nu är söndag då jag flyttar hem till nathalie! NATHALIE OCH JOHANNA I EN VECKA - hur fan kommer det gå?
Funderar på att träna innebandy ikväll, men huvudet dunkar som fan (jag tror inte på huvudvärkstabletter!!) och har aldrig vart tröttare - träningen slutar halv 10, inte så lockande med andra ord.. Men ska fan hålla vad jag lovat och vara duktig!!
Sen köpte jag ny piercing idag efter att haft läkringen i precis 4 veckor, jag är så jävla duktig!! Så nu slipper jag gå omkring och se ut som jag har en jätte finne på näsan, thank god.
Nu ska jag proppa i mig c-vitaminer och dränka händerna i handsprit för att slydda mig från svininfluensan, jag tänker då fan inte ta nån jävla spruta..
Puss,
Johanna

I'm so ridicously in love...

...with Edward Cullen. Typ två år efter alla andra ser jag twilight på tv1000, som jag bara tyckt verkad vara en överskattad fjant film med en överskattad och hyfsat ful Robert Pattinson i huvudrollen. Hell no, nu förstår jag äntligen allas hysteriska förälskelser i honom. Robert Pattinsson kan fortfarande vara en ful jävel - men Edward..... Jag dör. Allt jag hade att säga. Jag dör för jag är så kär i honom.
Godnatt.

Paintskillzzz

I got 99 problems, but my KICKS aint one!!


Det här måste vara världens snyggaste skor just nu!! Och de är billiga, kan det bli bättre? Och snart är de mina, fan vad jag blir glad av skor hehehehehehehehe, och när de sitter på mina fötter blir jag 1,87....wow

SÖNDAG.......


Blev inte så många timmar sömn sammanlagt i helgen men fan det var värt det. Tror jag? Sova är underskattat. Önskade dock att jag stannat hemma igår men förfan det är bara helg en gång i veckan. Dags att ta igen förlorad sömn typ......

091105

Jag är så jävla förbannat sjukt trött. Sitter och kollar på EMA, vilket är sjukt överskattat in my opinion.. Har blivit förkyld, ont i halsen och allt annat skit man kan få. Imorgon har jag väl svininfluensan också.. Fan får väl ta och vila upp mig innan jag dör.
pussss




Never looking back or too far in front of me
The present is a gift,

and I just wanna be


THE BEAUTIFUL STRUGGLE

Idag hade jag så mycket att göra så jag gjorde absolut ingeting. Jag tog mig en skål glass och la mig i sängen och sov. Det var skönt. Tills jag kom på att jag hade ju så mycket att göra utav en anledning, då blev det mest jobbigt.. Om man ska se det från den ljusa sidan är jag åtminstonde utvilad, och jag lär ju inte sova i natt så då kan jag ju småpyssla med mina 2500 ord som ska skrivas tills nästa vecka. Eller städa. Eller måla naglarna. Eller något utav de femhundra andra sakerna som stod på min lista. Faaan med plugg jag har.. Fast ne nu blev det mest ännu jobbigare, så ska lägga mig och sova bort skiten (man mår bra när man sover!!!)
Godnatt

Just nu saknar jag sommaren så jag får ont i hela mig. Ska nog gå i idé några dagar eller månader.. Hade vart så jävla grymt
.

Notera jordgubbarna!!!! och min mucho vältränade vad hehehe..

Tonight, Imma fight til we see the sunlight


Helt plötsligt förstod jag varför jag lovat mig själv att aldrig mer dricka rödvin..
Förövrigt en mycket trevlig kväll!


RSS 2.0