japp

Ganska seg dag, mycket tack vare vädret kan jag säg. Vaknade halv tio i morse bredvid min daniel klar vaken och kunde verkliugen inte somna om... Fick underhålla mig själv med rollercoaster på mobilen och slag på liten daniel i ungefär en timma efter som han inte tyckte om min ide att gå upp och laga pannkakor, men men. Sen har jag spelat sims hela dagen!!! Haha är sån jävla tönt men är beronde! Bröllopet igår var faktiskt jätte trevligt, drack lagom mycket och var glad som en liten ponny hela kvällen, iallafall nästan hehe. Har världens finaste bild på mig och bebis från igår, men alla bilder är på daniels kamera så den kommer väl kanske upp nån gång eller inte.. ;)

Imorn ska bli en riktigt mysig dag har jag bestämt :) Daniel kommer till mig när han vaknat, sen ska vi till stan och handla mat lite smått och senare på kvällen blir det grill fest hos nic, kanske inte kommer så roligt folk (?) men ska bli sjukt mysig att bara chilla med lite vin och grillat! Kan inte låta bättre i mina öron just nu, bara det inte regnar (svär på gud att det kommer börja regna nu bara för jag säger så, peppar peppar...)
Nu ska jag prata i telefon med bebis en stund och sen kolla tv och sova, blev sent igår så är riktigt trött japp.
love, johanna

life isn't always a bitch,

Sitter här och äter värdens äckligast godis - geleråttor- men socker suget är fan för stort för att låta bli så äter fast än det är äckligt  och känner att jag kommer spy inom tre minuter.. Jaja, har inte hunnit med att skriva på ett tag har haft fullt upp. Min sweet 16 blev riktigt lyckad, dock kom pappa hem vid tolv och ville sova så alla fick dra = efterfest hos elin efter en jävla massa städning från mitt håll, men men bortsett från öl och grogg fläckar, en jävla massa ölburkar och fimpar överallt så var det inte så farligt!
Sov hos min pojk inatt så kom nyss hem efter ett mysigt dygn, dock började jag ju lipa typ fyra gånger men men det är ju så jag är :$ Får skylla på en hårdhänt daniel... Dock är jag ju van, om lite mindre än två månader har vi "ett år" om man bortser från alla våra big breakups... Räknar man med dom har vi typ bara 7 månader.
Ikväll ska jag väl antagligen bara ta det lugnt i och med att jag är sjuk (svininfluensan enligt daniel...) och imorn ska jag till stan med mami och köpa en grymt snygg väska jag har hittat :D och på kvällen blir det bröllops fest hos daniels granne  = johanna goes wasted as hell to survive the night.......... hehe

Dagens vill ha: gott godis...
Dagens klädsel: gråa mjukis hotpants, vit långarmad t-shirt och en allmänt äcklig look.
Dagens frisyr: i en knut. som suttit i sen i förrgår. hehe.
Dagens händelse: jag körde runt på en snodd moppe och blev stoppad av ägaren. HAHA!
Dagens låt: allt med imogen heap och nas<3
Dagens planer: kvällens planer!!!: tv + sova. kan inte bli bättre!
Dagens saknad: elin+emma tider
Dagens dummaste: daniel
Dagens sjuka: öh allt? hosta, förkylning, ögoninflammation m.m
Dagens drog: daniel
Dagens roligaste: lärt mig köra moppe = fan så kul :$
Dagens favorit: daniel. börjar tröttna på mina svar alla är ju fan samma höhö
Dagens köp: got no cash... har tappat en hundring :(
Dagens godis: geleråttor, fyfan så äckligt
Dagens humör: sjuk och gnällig
Dagens ord: jag älskar dig


Ursäkta den extremt fula bilden, men den enda jag hittade... Blev så till mig när alla skulle sjunga eller nåt x)

b'day

Godkväll eller nåt!
Hade en helt okej födelsedag, med mat och tårta med mormor, morfar, jess, vio, pappa och mamma! Vi åt daim tårta - kan inte äta mig mätt så jävla gott <3
Fick det på bilden + trosor behå och shopping i göteborg så var faktiskt nöjd och glad höhö :) och efter en halvtimme kom jag på hur man laddar upp mer än en bild åt gången i varje inlägg, grattis till mig!
Falkenberg verkar rätt dött ikväll så blir till att va hemma med mamsen - var ett tag sen men vem har sagt att man måste festa på sin födelsedag eller... Får väl tagga till fredag istället!
love, johanna




Helt ok glad var man iallfall...

happy b'day to me!

Har inte orkat uppdatera på ett tag, känns så värdelöst men vafan... Göteborg var grymt kul och fick en del shoppat också och för första gången i mitt liv fyndade jag på rea, hittade en grymt snygg klänning på monki bland annat!
Blev väckt imorse med frukost på sängen av fina mamma, fick ralph lauren parfym, en clinique mascara, en bodylotion och lite annat smått, och den 1:a september ska vi och min syster åka till göteborg och jag får shoppa vad jag vill och mamma betalar! Hon är bäst! Ikväll kommer släkten+daniel och ska äta middag och tårta, och lite mer presenter till mig :$ Och på fredag ska jag ha min sweet 16 partyy hos mig!
Nu ska jag städa min gaderob med mamma, haha perfekt sysselsättning på födelsedagen.....
love, johanna


bild på mig och syster i halmstad!

göteboooorg

hejhopp
idag har vart riktigt seg dag, degade med bea hemma och drog sen till stan och gjorde i princip ingenting. fett hår har jag med (y) nu blir det till att packa resväskan till göteborg, ska till gothia mellan torsdag och lördag, ska bli sjukt skoj! jag bea, emma och matilda ska bo i ett hus i partille och röja hehe... kanske inte men ska bli niceeeee! dock kommer jag packa halva min gaderob kan fan aldrig bestämma vad jag ska ha med -.- men men blir nog bra!

love, johanna

no you never let me down

det är helt sjukt vad människor kan svika. och hur mycket ett svek kan svida. att man verkligen lovat och gett sitt ord på något och sen helt utan en tanke på konsekvenserna kan svika så. att man skyller på dumma idiotiska bortförklaringar och att man ångrar sig så. lol gjort är gjort och det blir inte bättre för att man ångrar sig.

och ja jag har vart lika dum och gjort lika hemska saker, och har ångrat mig så mycket jag inte trodde var möjligt, och ja klart jag har svikit dig med. men att det svider så mycket i hjärtat trodde jag inte var möjligt, att svika såndana löften man avgett. det var inte så stor sak när man själv gjorde det? jo det var det men det känns tusen gånger värre att vara den drabbade japp. även om det inte handlar om samma sak så trodde jag aldrig det.

att för det första att det skulle göra så ont. för det andra att du verkligen skulle svika. du av alla var den jag trodde det MINST om, vad fan ska man tro nu, man kan fan inte lita på någon... inte en enda människa i hela världen kan jag lita på för du var den jag litade på mest i hela världen och du svek. och jag är SÅ JÄVLA TRÖTT på dina fejkade bortförklaringar dom betyder inte ett skit och det vet du om, för även om du hade dina "anledningar" så nej dom betyder inte ett skit för du visste så himla väl hur mycket detta skulle såra mig, gud vad du visste det.

jag vet mycket väl att jag kommer förlåta dig för jag klarar mig inte utan dig och det vet du mycket väl att jag inte gör. men jag kommer fan aldrig mer lita på dig igen, det kommer svida så så mycket när jag kollar på dig. och du kan inte ens se mig i ögonen när du berättar.
fuck u so bad.

my lips like sugar

Halloooo,
idag blir det först en sväng till stan med bea och göra viktiga saker hehe, sen hem till min världens bästa vän daniel som jag inte träffat på 6 dagar!!!! Han har vart på hultsfred och i båstad och jävlar vad han har varit saknad... så blir myskväll ikväll med :) men men men får väl tagga till min sweet 16 :D
love /johanna

hemmakväll

Kommit hem från hstd nu, hade sjukt mysigt hos syster och fick lite kläder köpt med :) visar bild senare för jag är rätt töntig hehe. på kvällen gick vi, och vio aka systers pojkvän, till lilla torg och satte oss på random uteservering och drack vitt vin och vodka lime, sjukt mysig och rolig kväll! lite synd att det hände så mycket i falkenberg men annars!!

ikväll blir det film kväll med min bea, är så otroligt ful och osminkad och sunk och har inte tvättat håret på tre dar hehe så kan väl passa rätt bra då med andra ord, orkar fan ingenting... dock skulle jag mött henne för typ tio minuter sen så jfår nog skynda mig nu, ska bara tigga lite pengar av mamma
love /johanna


så här sleten var man på kräftis i fredags... inte ok
hade dock en grymt rolig kväll även fast det var lite segt och rätt mycket gamlingar... förfesten är alltid roligast :(

DAGENS OUTFIT!!!!!!!! höhö

haha har alltid drömt om en dagens outfit bild ju :$

klänning - hm
jacka - hm
sjal - hm
väska - bianco
skor - converse
klocka - calvin klein
ringar - guldfynd och glitter


haha xD
nu beger jag mig till halmstad och kära syster, tåget går om en timme så får skynda att packa. :)
vi höööörs på söndag, förhoppnigsvis några kronor fattigare och lite kläder rikare :D
love,
johanna


seeeeegt

seg dag, seg dag...
jobbade för pappa imorse, så var uppe redan kvart i åtta för att åka kl åtta... fyfan jag har inte gått upp en minut före elva på hela sommarlovet så det var rätt jobbigt kan jag säg... ingen vacker syn som skulle iväg och måla imorse hehe. nu har jag fullt med vit färg i hela håret eftersom jag självklart gick in i den nymålade färgen tre gånger, hur fan lyckas jag. spelar ingen roll att jag duschat och gjort ipackning får fan klippa av håret för det går inte bort. inte ok!
kom hem vid elva igen och gick och la mig och sov till tre haha, sjukt gött. sen har datan vart mitt enda sällskap.....
har iallfall lyckats ta en dusch, göra manikyr (hejdå svart, hej rosa) och valt kläder till ikväll. grattis till mig :) ska ta en dagens outfit bild på det med hahaha :$
dock ska jag ha beas kilklackar, kanske inte världens bästa val när man är 1,75.. kommer va 1,85 men vafan bryr mig inte jag älskar high heeels så det så!! (L) kanske kommer hem med ett brutet ben imorn dock, kan bli lite ostadigt att  skutta runt med dom klackarna och alkohol i kroppen... wish me luck :$
nu ska jag bege mig till världens bästa mormor och morfar och käka världens godaste mat räkor hehe :)
love,
johanna

sommar förfaaaaan

japp japp,
självklart dog min kameras batterier efter andra bilden, så den här var den enda jag hittade på sofias facebook efter gårdagen, eftersom bea har min kamera i hennes väska. men jag tog en dagens outfit bild!!!!!! har alltid dröm om att lägga upp det på min blogg hhahahaha xD så imorn när jag får tillbaka min kamera ska jag fan lägga ut en bild på vad jag hade på mig :$ jag = g33k, men sånt är fan kul ju!
ikväll ska jag tydligen till malin karlsson borta i glommen på fest, ska bli nice men har klädångest som vanligt hehe. funderar på min vita spetsklännig som jag köpte för ett bra tagsen men aldrig använt... ska sova hos min syster i halmstad imorn, så blir till att shoppa med henne hela lördagen, har 1400 att spendera så något måste jag väl fan hitta :) det blir antagligen en sväng till kräftfestivalen ikväll med, känns som alla ska dit idag, iallafall enligt facebook xD
hoppas på en lyckad kväll!
love, johanna

party?

jaaaaaa min kära blogg hehe. idag har varit en jävla slapp dag, gick och hämtade min cykel som stod hos pontus och snackade massa skit med bea. sen lagade vi mat och snart blir det till att göra sig iordning för att festa med en massa badjävlar, och bea ana sofia och alexandra :) bilder kanske kommer om nån vill se heheheheheh. ha det beeest.
love, johanna

RSS 2.0